35 jaar, mét kennis van zaken! 

Diabeton: Vakmanschap in beton

Sinds de oprichting in 1979 heeft Diabeton steeds aan de Vlaamse top gestaan als het gaat over kwaliteitsvolle betonbewerking.  Diabeton is voor heel wat ondernemingen de geprefereerde partner.

Flexibel & mobiel

Onze vakmensen opereren over het hele Belgische grondgebied en de buurlanden.  Snel en efficiënt.  Binnen de 24 uur, in noodgevallen. 

Onze wagens zijn volledig ingericht als  mobiele werkplaatsen, met een sterke standaarduitrusting aan diamantboren, wand- en vloerzagen en alle toebehoren.  Deze basis wordt uitgebreid met alle nodige materialen voor elk specifiek project.  Door het groot aantal beschikbare machines en hulpmiddelen kunnen we op quasi elk terrein opereren, van een afgelegen bouwput tot midden in de fabriekshal.

Alles kan beter

Innovatie en efficiëntie staan centraal in de bedrijfsvoering.  Dat begint bij de opleiding van onze medewerkers.  Het zijn gedreven vakmensen die in staat zijn om doordacht te reageren op wisselende omstandigheden.

Onze machines behoren tot de topklasse in hun segment.  Ze worden in onze eigen ateliers in topconditie gehouden en zelfs aan specifieke projecten aangepast.  Dat kan gaan van kleine bijsturingen tot het bouwen van compleet nieuwe machines of monteringen.  Onze kennis in machinebouw maakt dat we ook de meest complexe projecten aankunnen en aandurven.